Stavba a rekonstrukce


Výstavba a rekonstrukce. Náš hlavní směr - výstavba rodinných domů, chat, vedlejších staveb - garáže, sauny, hospodářské stavby. Naše společnost "Lemgrant» se také specializuje na rekonstrukce a opravy bytů a domů v různých stylech. Technické projekty, design projekty, odhady nákladů na stavbu, opravy a rekonstrukce – i to je naše práce.



Stavět – to jde lehce!



Všichni sní o vlastním domově. Ale co je třeba ke splnění myšlenky? Přinejmenším postavit dům. Dobrý stavitel – to je člověk, který získal vzdělání ve stavebnictví (obvykle - je to pět let studia), získal nějaké zkušenosti, řekněme 15 let, naučil se plánovat stavební procesy, vypořádat se s právními normami, je schopen přizpůsobit se rychle se rozvíjející trh stavebních materiálů, držet krok s vývojem nových produktů a technologií, naučil se řídit lidi, a pak to všechno přenesl z obecného chápání do české země.




Pokud jste z jakéhokoli důvodu nestrávili tím vším první polovinu svého života, nemrhejte tou druhou neboť nemusíte uspět. Vám bude stačit pokud se obrátíte na nás, stavební firmu «Lemgrant", objednat projekt, odhad, dohodnout časový plán a zahájit stavbu.



Velká pozornost je věnována rekonstrukci a finální úpravě budov. Pracujeme s materiály předních výrobců, jejichž použití vytváří příjemný dojem a podtrhuje konečný výsledek. Poskytujeme komplexní řešení od projektu až po samotnou výstavbu. Všechny tyto faktory usnadňují práci pro zákazníka, který je příjemcem hotového výrobku, který je připraven k použití a nedojde tak k plýtvání jeho časem a energií na celou etapu výstavby a oprav.



S rozsáhlými zkušenostmi, provádíme výstavbu a rekonstrukce rychle a efektivně.



Naše bohaté stavební možnosti - ve službách Vaší fantazie.



Postavíme dům co nejblíže Vašemu snu - v rámci Vašeho rozpočtu.



Používáme materiály od předních výrobců: